Autoworld zet supercar in de schijnwerpers

1mnd geleden

Levendiger dan ooit presenteert het Brusselse museum deze keer een thematentoonstelling gewijd aan supercars. Het overzicht loopt van hun oorsprong tot vandaag. In totaal kan je er meer dan vijftig uitzonderlijke auto's bewonderen.

BMW 507, Mercedes 300SL Gullwing, Ford GT40, Lamborghini Miura, Porsche 959, Ferrari F40 of Porsche Carrera GT: al deze wonderen der mechaniek zullen worden samengebracht in de tentoonstelling Supercar Story die van 17 december 2021 tot 23 januari 2022 in Autoworld plaatsvindt.

Het evenement toont het beste van de autoproductie van de jaren 30 tot vandaag en biedt de bezoekers de gelegenheid voertuigen te adoreren die ze gewoonlijk niet vaak op straat zien.

Tegelijkertijd zal het mogelijk zijn de andere tentoonstelling (verlengd tot 30 januari) te bewonderen, getiteld "Circuit de Spa-Francorchamps 100 Years". Deze bestaat uit een vijftigtal racewagens die de legende van het spectaculaire Ardeense circuit bij elkaar hebben gereden. Op vrijdag 17 december organiseert het museum ook een Afterworks Night met een dj waarop de auto's onder een magisch licht te bewonderen zullen zijn.

Meer informatie: http://www.autoworld.be

Tags: Autotrends
Autoworld zet supercar in de schijnwerpers
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in