AutoTrends.be & Traxio: zoekertjes voor tweedehandsauto alleen verkocht door professionals!

4w geleden

Naast een nieuwsrubriek bevat de website AutoTrends.be ook zoekertjes voor tweedehandswagens met garantie. Onze website is nu aangesloten bij Traxio (de federatie van auto- en mobiliteitsprofessionals) en biedt alleen autoadvertenties van professionele verkopers aan.

Het doel van de samenwerking tussen AutoTrends.be en Traxio is om consumenten en professionelen maximale gemoedsrust te garanderen bij de zoektocht naar een tweedehandsauto of een nieuwe wagen uit voorraad. "Dit is een uniek aanbod waarbij iedereen wint", aldus Didier Perwez, voorzitter van Traxio: "Onze autodealerleden hebben toegang tot een professioneel beheerd platform, waarop enkel zoekertjes van professionals worden gepubliceerd en dat optimaal gepromoot wordt op de (digitale) markt voor een maximale visibiliteit. Voor de consument is deze samenwerking een mijlpaal, omdat zij garandeert dat alle geadverteerde voertuigen door echte professionals worden aangeboden, met alle garanties van dien. Wij moedigen onze leden ook aan om het bestelformulier van Traxio te gebruiken, dat een controle op 113 punten van elke gebruikte auto omvat."

AutoTrends.be biedt momenteel meer dan 30.000 autoadvertenties, gepubliceerd door meer dan 3.000 professionals. Het doel is om op lange termijn 75.000 advertenties aan te bieden, d.w.z. 100% van het professionele aanbod.

"Vanaf de lancering van de tweedehandssite AutoTrends.be (opgericht op basis van het vroegere Autoccasion-Autokkazie), in 2018, hebben we onze rubrieksadvertenties in feite gereserveerd voor die van autoprofessionals, en dus voor auto's die een garantie genieten. Op die manier willen we de kopers van tweedehandsauto's geruststellen, omdat zij op de Belgische markt voordien niet van deze service konden genieten", verklaart Stéphane Lémeret, directeur van de groep Auto Trends.

Tags: Autotrends
AutoTrends.be & Traxio: zoekertjes voor tweedehandsauto alleen verkocht door professionals!
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in