D'Ieteren begeleidt particulieren bij aan- en verkoop tweedehandswagens

1mnd geleden

MyWay, het filiaal voor tweedehandswagens van de Groep D'Ieteren, lanceert zijn platform Trust & Deal. Deze nieuwe dienst begeleidt particulieren bij de verkoop of aankoop van een tweedehandsvoertuig, met mechanische garantie en beveiligde betaling.

Terwijl de markt voor nieuwe voertuigen krimpt, zijn de tweedehandsauto's rijzende sterren. Deze tendens zal volgens D'Ieteren nog verschillende jaren aanhouden. Om onaangename verrassingen te vermijden, biedt MyWay particulieren nu de mogelijkheid om met professionele begeleiding een tweedehandsauto van de merken Volkswagen, Seat, Cupra, Skoda en Volkswagen Commercial Vehicles te verkopen of te kopen.

Volledige ondersteuning

Concreet neemt de verkoper via de applicatie contact op met de officiële dealer van zijn keuze, die het voertuig zal onderzoeken en het zal voorbereiden op de technische keuring, die verplicht is bij doorverkoop aan een particuliere klant.

De verkoper wordt vervolgens door het platform MyWay Trust & Deal begeleid bij het maken en publiceren van een aantrekkelijke advertentie op de meest populaire verkoopssites. Het MyWay Trust & Deal-logo en garantie zullen op elke genomen foto te zien zijn.

Wanneer een koper zich meldt, wordt hij of zij uitgenodigd om zich aan te sluiten bij het MyWay Trust & Deal-platform om de transactie af te ronden na ondertekening van de gestandaardiseerde koopovereenkomst en inschrijving op het garantiecontract voor het voertuig. De geldoverdracht is volledig beveiligd en gebeurt via de applicatie wanneer de sleutels worden overhandigd.

De koper geniet ook een garantie van zes maanden (onderdelen en arbeid), geldig bij het officiële dealernetwerk van het aangekochte merk in België.

Voorwaarden en kosten

Om voor deze dienst in aanmerking te komen, moet het te koop aangeboden voertuig aan een aantal voorwaarden voldoen: het moet minder dan acht jaar oud zijn met minder dan 150.000 kilometer op de teller op het moment dat de sleutels aan de klant worden overhandigd.

Gratis is het natuurlijk niet. De dienst kost de verkoper ongeveer 300 euro: 249 euro voor de beheerskosten en 49 euro voor het onderzoek en de voorbereiding van de technische keuring. Alle onderdelen en reparaties zijn natuurlijk extra.

D'Ieteren begeleidt particulieren bij aan- en verkoop tweedehandswagens
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in