Actu  Alfa Romeo

Classics

Officiële museum in Turijn voor Alfa Romeo, Lancia en Fiat

6d geleden | Nicolas Morlet
De Stellantis Groep, die nu bijna alle Italiaanse automerken omvat, heeft zojuist zijn Heritage Hub ingehuldigd, een museum gewijd aan Abarth, Alfa Romeo, Fiat en Lancia in het hart van hun historische geboorteplaats.
Sport

Circuit van Monza viert eeuwfeest

2w geleden
Op zondag 11 september 2022 vindt in Monza de Grand Prix van Italië plaats. Dit is de geknipte gelegenheid om de 100ste verjaardag te vieren van dit mythische circuit en zijn nauwe band met het merk Alfa Romeo.
Sport

Eerste epidose webserie Alfa Romeo F1 staat online

2w geleden | Nicolas Morlet
Voortbouwend op het succes van de Netflix-serie "Formula 1: Drive to Survive", lanceert Alfa Romeo F1 Team Orlen de meeslepende webserie "Beyond the Visible", die de kijker naar het hart van het Formule 1-team brengt.
Sport

Alfa Romeo toont blik achter de schermen van zijn Formule 1-team

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Voortbouwend op het succes van de Netflix-serie "Formula 1: Drivers of Their Destinies" komt Alfa Romeo binnenkort met een documentaire die inkijk geeft in zijn Formule 1-team.
Classics

Alfa Romeo in de kijker in Autoworld tijdens de zomervakantie

2mnd geleden
Vanaf 3 juli wordt het legendarische Milanese merk Alfa Romeo in de schijnwerpers van het museum Autoworld-Brussel gezet. Meer dan vijftig van de meest emblematische modellen zullen de 112 jaar oude geschiedenis van het ‘Cuore Sportivo’ vertellen.
Nieuwe auto’s

Alfa Romeo onthult nieuwe merkidentiteit

3mnd geleden
Om de commerciële lancering van de Tonale op de belangrijkste Europese markten te vieren, heeft Alfa Romeo de eerste showroom in Milaan geopend waar de klassieke stijl van het merk niet langer dezelfde is...
Autotests

Alfa Romeo Tonale: de herkansing op succes

4mnd geleden
We hebben lang moeten wachten op deze nieuwe Alfa. Maar hier is hij, geboren onder de vlag van Stellantis en klaar om het merk een nieuwe toekomst te bieden. Laten we dit ambitieuze model testen dat geen fouten mag maken.
Nieuwe auto’s

Heeft Alfa Romeo een concurrent voor de Duitse premium-SUV’s in petto?

5mnd geleden
Nu Alfa Romeo-fans een voorraadje tissues beginnen aan te leggen in afwachting van de ondergang van de laatste auto met V6-motor (de Giulia), heeft Alfa Romeo besloten een grote SUV te ontwikkelen om te kunnen concurreren met de Audi Q7, BMW X5/X6 en...
Nieuwe auto’s

Alfa Romeo Tonale: op de weg naar succes?

7mnd geleden
Eindelijk! Bijna drie jaar na de onthulling van een conceptmodel dat "bijna af" was, staat Alfa Romeo op het punt om zijn compacte SUV Tonale in productie te nemen. Een bijzonder belangrijk model in een tijd waarin het merk het commercieel niet onder...
Autotests

Test van een legende: Alfa Romeo GTV6

8mnd geleden | Maxime Herion
Na de 911 50th Anniversary, komt hier een tweede auto uit de Auto Trends-collectie. Met deze GTV6 zette Alfa Romeo een wel zeer ambitieuze machine op de weg.
Nieuws

Tweedehands auto's van de dag

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in