Nieuwe bieding

Nieuwe bieding

Wordt dit de duurste auto van het jaar?

3mnd geleden | Laurent Zilli
Deze Ferrari 250 Testarossa is nog zeldzamer dan de 250 GTO en wordt van 21 tot 23 maart online geveild. Het kan al de topper van 2024 worden.
Nieuwe bieding

Vestigt deze Audi Sport Quattro een veilingrecord?

3mnd geleden | Laurent Zilli
Deze Audi Sport Quattro uit 1984 wordt op 25 januari te koop aangeboden in de Verenigde Staten en zou wel eens de duurste 'civiele' Quattro uit de geschiedenis kunnen worden. Tenminste, dat is wat de schatting van 700.000 dollar suggereert.
Nieuwe bieding

Geschat op meer dan 2 miljoen is deze vernielde Lambo een superster

5mnd geleden | Laurent Zilli
Het zou heel goed mogelijk zijn om deze zeldzame Lamborghini te repareren. Maar vreemd genoeg zou dat de waarde ervan kunnen verminderen. En hier is waarom.
Nieuwe bieding

Bizzarrini Giotto: de wedergeboorte lijkt bevestigd

7mnd geleden | Laurent Zilli
Na de schetsen van afgelopen februari hebben we nu een echt prototype van de toekomstige supercar Giotto op de weg gezien. Dit betekent de herlancering van Bizzarrini, dat in de jaren zestig slechts vijf jaar bestond.
Nieuwe bieding

Wordt deze Ferrari de duurste uit de geschiedenis?

7mnd geleden | Laurent Zilli
Op 13 november vindt er een authentieke gebeurtenis plaats in de wereld van de autoverzamelaars: deze 330 GTO wordt dan geveild. De huidige laagste schatting? 60 miljoen dollar.
Nieuwe bieding

De duurste schroothoop uit de geschiedenis?

7mnd geleden | Laurent Zilli
Afgelopen juni vertelden we je over de verkoop van een twintigtal Ferrari's die vergeten raakten in een hangar. Onder de kavels bevonden zich de overblijfselen van een 500 Mondial Spider, die voor een duizelingwekkende prijs werd verkocht.
Nieuwe bieding

Schumacher fan? Dan is deze veiling voor jou!

7mnd geleden | Maxime Pasture
Tot 6 september biedt RM Sotheby's je de kans om bijna 160 loten te verwerven die een link hebben met Michael, Ralf of Mick Schumacher.
Nieuwe bieding

De Ford Mustang Mach-E verzoent fun en technologie

9mnd geleden
Gepassioneerde bestuurders geloven vaak dat technologie aan boord het rijplezier beknot. De Ford Mustang Mach-E bewijst het tegendeel.
Nieuwe bieding

Deze Ferrari Enzo is meer dan 5 miljoen waard, om minstens twee redenen

10mnd geleden | Laurent Zilli
Op 8 juni organiseert Monaco Car Auction een verkoop die uitsluitend gewijd is aan Ferrari. Onder de aangeboden loten bevindt zich een Enzo, waarvan de afhamerprijs alle reden heeft om records te breken.
Nieuwe bieding

Deze vliegende schotel bracht 70.000 euro op!

1j geleden | Stephane Monsin
De Parijse beurs voor klassieke auto's, Rétromobile, is vaak het toneel van uitzonderlijke transacties in het automobielwereldje. De editie van 2023 vormde geen uitzondering op deze regel. Eén koper betaalde meer dan 70.000 euro voor... een vliegende...

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in