Nieuwe bieding

Nieuwe bieding

Wegtest Peugeot 308 SW Hybrid: altijd een ballerina

2w geleden | Stephane Monsin
Komende herfst stuurt Peugeot de huidige 308 met pensioen. We hebben al een testrit kunnen maken met de nieuwe generatie; de stationwagon, maar nog in prototypevorm. Verrassend genoeg houdt zelfs de plug-inversie het dartel onderweg...
Nieuwe bieding

Lady Di's auto onder de hamer

1mnd geleden
Deze Ford Escort uit 1981 kreeg Diana Spencer van prins Charles als verlovingsgeschenk. Hij wordt volgende week te koop aangeboden op een veiling.
Nieuwe bieding

Bijna-nieuwe McLaren F1 te koop!

1mnd geleden
Deze McLaren F1 uit 1995 heeft minder dan 400 kilometer op de klok. Dit verklaart waarom de prijs tot duizelingwekkende hoogten zal stijgen.
Nieuwe bieding

Trakteer jezelf op de Land Rover van James Bond!

1mnd geleden
Voor de film "Spectre" prepareerde Land Rover een heel speciale Land Rover Defender, in zevenvoud omwille van het intense stuntwerk. In de actieprent werd het voertuig bestuurd door de "bad guys" die James Bond in een vliegtuigje achtervolgde.
Nieuwe bieding

Te koop: 2CV uit 1982 met 39 kilometer op de klok!

1mnd geleden | Nicolas Morlet
Het veilinghuis Aguttes veilt op 20 juni een uitzonderlijke 2CV. Dit model uit 1982 heeft bijna nooit het daglicht gezien. Hij werd door zijn eigenaar na slechts 39 kilometer weer in een garage verborgen!
Nieuwe bieding

Tot schroot herleid, voor een klein fortuin verkocht!

1mnd geleden
Deze Jaguar XK150 S werd in 1996 per ongeluk beschadigd in regenweer en belandde onhersteld in de vergeethoek van een stalling. Pas na het overlijden van zijn eigenaar werd hij herontdekt en te koop aangeboden.
Nieuwe bieding

Deze legendarische filmauto staat te koop

2mnd geleden | Floriane Martinant
Deze Toyota Supra, te zien in de eerste twee afleveringen van de "Fast & Furious"-saga en bestuurd door wijlen acteur Paul Walker, gaat binnenkort onder de hamer.
Nieuwe bieding

Wie koopt de Honda NSX Cabrio van Ice Cube?

2mnd geleden
De Honda NSX, die van 1990 tot 2005 op de markt was, is een van de beste supercars van zijn tijd. Het bijzondere aan deze auto die te koop wordt aangeboden is dat hij werd omgebouwd tot een cabriolet.
Nieuwe bieding

Sterauto uit de film The Fast & The Furious VII staat te koop

2mnd geleden
Ontworpen in Libanon en gebouwd in de Verenigde Arabische Emiraten, werden voor de film tien Lykan Hypersports gebouwd. Slechts één, die ter veiling wordt aangeboden, werd niet vernietigd.
Nieuwe bieding

Deze Peugeot 205 werd verkocht voor een fortuin

3mnd geleden
Deze Peugeot 205 T16, die sinds 1985 minder dan 10.000 kilometer heeft afgelegd, is niet alleen zeldzaam: hij behoorde toe aan een bekende persoonlijkheid uit de wereld van de autosport.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in