Toyota Hilux GR Sport

2w geleden

Toyota's historische pick-uptruck krijgt een nieuwe afwerking met sportieve attributen onder de naam GR Sport. Het is al het vierde model van het merk dat de badge erft.

Nu de Dakar Rally van 2022 in volle gang is, heeft Toyota van het evenement gebruik gemaakt om een nieuwe afwerking voor zijn legendarische pick-up te onthullen: de Hilux GR Sport. GR verwijst naar Toyota's modellen met flitsende prestaties, terwijl 'GR Sport' verwijst naar 'semisportieve' versies: vanbinnen en vanbuiten zijn ze wel sportief, maar de pit opdrijven is er niet bij.

Een paar sportieve accenten

Na de Corolla, Corolla Touring Sports en CH-R, is de Hilux het vierde model dat de badge Gr Sport ontvangt. Aan de buitenkant onderscheidt hij zich door zwarte elementen op de grille, treeplanken, spiegels en deurgrepen, en aan de binnenkant door nieuwe sportzetels en hier en daar wat rode en zwarte accenten. Terwijl de motor ongewijzigd blijft - een 204 pk sterke 2,8 liter - is de ophanging opgewaardeerd om de carrosserie wendbaarder en comfortabeler te maken.

De Hilux GR Sport zal naar verwachting tegen de zomer van 2022 in Europa te koop zijn.

Toyota Hilux GR Sport
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in