Toyota C-HR kan er weer tegen voor 2022

1w geleden

Het gamma van de Toyota C-HR wordt verrijkt met een C-LUB-afwerking. Hij wordt gepositioneerd tussen de C-ENTER en het topmodel van de C-HIC. De nieuwe editie zou meer dan de helft van de Europese verkoop van het model moeten realiseren. Er zijn ook een paar updates.

De C-HR C-LUB beschikt over een optioneel exterieurpakket met lichtmetalen velgen van 18 duim in een nieuw design. De klant kan de donkere bordeauxrode (Amethyst in Toyota-jargon) carrosserie doen contrasteren met een dak, voorruitstijlen en achterspoiler die ofwel zilverkleurig of zwart zijn gespoten. Binnenin zijn de zetels bekleed met stof en kunstleder, gecombineerd met bronzen inzetstukken.

Naast deze nieuwe lijn zal Toyota vanaf volgend jaar alle C-HR's (behalve het instapmodel C-Enter) uitrusten met een nieuw geconnecteerd multimediasysteem. Dit Toyota Smart Connect biedt uitgebreide synchronisatie met Apple Carplay en Android Auto, en beschikt over een groot aantal aangesloten diensten zoals navigatie met realtimeverkeersinfo. Het kan ook vanop afstand worden bijgewerkt.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in