Skoda geeft zijn Karoq een nieuwe look en een betere stroomlijn

1mnd geleden

Voor de Skoda Karoq is het tijd voor een update. Het model krijgt van een meer verfijnde look, duurzame materialen, nieuwe technologieën en de nieuwste generatie EVO-motoren.

Esthetisch gezien heeft de nieuwe Karoq een bredere, nu zeshoekige grille, gerestylede voor- en achterkanten en slankere LED-koplampen en -achterlichten. De dagrijlichten zijn nu in tweeën gedeeld. Voor het eerst kan de Karoq worden uitgerust met optionele volledige LED-matrixkoplampen.

De aerodynamica is met meer dan 9% verbeterd, wat betekent dat de SUV nu een luchtweerstandscoëfficiënt (Cx) van 0,30 heeft en een navenant lagere CO2-uitstoot. Dit is mogelijk gemaakt door nieuwe lichtmetalen velgen met Aero-inzetstukken, een efficiëntere achterspoiler, zijdeflectoren in de achterruit en een nu volledig gestroomlijnde onderzijde.

Duurzamer interieur

Bepaalde aankleding is nu ook gemaakt van duurzame materialen. In het pakket Eco bijvoorbeeld zijn de zetelbekledingen gedeeltelijk gemaakt van gerecycleerde petflessen. Tot de comfortverhogende opties behoort een verbeterde sfeerverlichting, die nu ook de achterportierbekleding verlicht in een van de 10 kleuren.

Keuze uit vijf motoren

De nieuwe Skoda Karoq kan worden uitgerust met een van de vijf motoren van de nieuwste EVO-generatie van de Volkswagen Group. Twee dieselmotoren en drie benzinemotoren leveren vermogens die variëren van 110 tot 190 pk. De 2.0 TSI met 190 pk is exclusief voorbehouden aan de Karoq Sportline en wordt gecombineerd met vierwielaandrijving. Voor de 2.0 TDI 150 pk is er optioneel vierwielaandrijving verkrijgbaar.

Skoda geeft zijn Karoq een nieuwe look en een betere stroomlijn
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in