Nieuwe look voor Secma F16 Turbo!

1w geleden

Ken je Secma nog niet? Het Franse bedrijf, dat gespecialiseerd is in voertuigen zonder rijbewijs, biedt al bijna 15 jaar verschillende kleine, ultralichte, radicale sportwagens aan. Hun krachtigste model, de Turbo, heeft net een mooie facelift ondergaan.

De Secma F16 Turbo, ontwikkeld en geproduceerd sinds 2016 in Aniche, in Noord-Frankrijk (in de buurt van Valenciennes), is heel eenvoudig: een ter plaatse gebouwd buizenchassis, een turbomotor van 225 pk geleverd door Peugeot, een versnellingsbak met zes versnellingen, een stuur en... dat is het wel zo'n beetje. Het resultaat is een van de leukste rijdersauto’s op de markt, dankzij zijn lage gewicht (slechts 670 kilo!) wat prestaties mogelijk maakt die veel krachtiger sportwagens waardig zijn: 4,8 seconden volstaan om van 0 naar 100 km/u te spurten.

Deze geweldige roadster heeft zojuist een gloednieuwe voorkant gekregen, exclusief gepresenteerd aan de fans tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het merk. De nieuwe voorkant kreeg een strakkere vorm, met gespierde rondingen en een verjongde motorkap om de luchtstroom te helpen sturen. De bredere wielkasten met iets naar voren geplaatste lichten en nieuwe LED-dagrijlichten geven de roadster een nieuwe persoonlijkheid. Prijzen beginnen aan 39.600 euro.

Nieuwe look voor Secma F16 Turbo!

Tweedehands auto's van de dag

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in