Mini Cooper S Cabriolet Resolute Editie

1mnd geleden

Een vierzitscabriolet net op tijd voor het zomerseizoen.

De Mini Cabrio is momenteel de enige cabriolet met vier zitplaatsen in het segment van premium stadsauto's. Deze exclusiviteit wordt nog extra in de verf gezet door de komst van de versie Resolute Edition, herkenbaar aan zijn kleur Rebel Green en talrijke elementen (koplampranden, grille en achterlichten, zijdelingse dorpels, portiergrepen, achterklep, luchtinlaten in de voorbumper en tankklep) die in Resolute Bronze werden gekleurd.

Andere opvallende kenmerken zijn de gevleugelde logo's, de modelbelettering, de dwarsbalk van de grille en de uitlaatpijpen in Piano Black, alsook de zwarte afwerking van de elektrisch bediende softtop (die tot 30 km/u kan worden geopend) en de buitenspiegelkappen. Het enige chromen element op deze cabrio is de buitenste sierrand onderaan de ramen. Tot slot wordt de sportieve look, naast de specifieke belettering, geïllustreerd door de lichtmetalen 18-duimsvelgen Pulse Spoke Black.

In het interieur is de Resolute Edition voorzien van met deels stof en deels leder beklede sportstoelen in Black Pearl/Light Chequered, gecombineerd met een Carbon Black Colour Line. Onder de motorkap wordt slechts één motor aangeboden: een supercharged 2,0-liter-viercilindermotor met een vermogen van 178 pk. Daarmee snelt de auto in 7,2 seconden van 0 naar 100 km/u.

Mini Cooper S Cabriolet Resolute Editie

Tweedehands auto's van de dag

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in