Limited Edition DS3 Crossback

2w geleden

Het premiummerk van de Stellantis Group lanceert een speciale editie van de DS3 Crossback. Die brengt hulde aan het panorama van de Franse hoofdstad en zijn beroemde zinken daken.

De DS 3 Crossback Limited Edition Toits de Paris is voorzien van een nieuwe Carat Grey-dakkleur. Die past bij een van de vijf carrosseriekleuren die worden aangeboden: Blanc Perle Nacré, Blanc Banquise, Noir Perla Nera, Gris Artense en Cristal Pearl.

De Toits de Paris onderscheidt zich verder door zijn specifieke badges op de voorkant en op de profielen, die de skyline van Parijs en emblematische monumenten zoals de Eiffeltoren, de Montparnasse-toren en de Sacré Coeur oproepen. Shanghai-grijze 18-duimsvelgen vullen dit zeer elegante pakket aan. In de cabine is het Bastille-interieur herkenbaar aan de afwerking van de zetels uit drie materialen.

De DS3 Crossback Toits de Paris wordt standaard geleverd met parkeerhulp achteraan, automatische airco en cruisecontrol annex snelheidsbegrenzer. Er zijn vijf motoren beschikbaar: 100% elektrische E-TENSE, benzine met de PureTech van 100 pk met handgeschakelde versnellingsbak of de PureTech 130 pk met automaat, en met de BlueHDi-diesel van 110 of 130 pk, gecombineerd met de automatische transmissie.

Limited Edition DS3 Crossback
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in