Land Rover viert 75 jaar Defender

1w geleden

Om de verjaardag van zijn Defender te vieren, onthult de Britse fabrikant een opvallend ontworpen Limited Edition. Hij beschikt over hybride technologie en is in België verkrijgbaar vanaf 113.300 euro.

In 2020 bedacht Top Gear de Defender met de prijs van Auto van het Jaar. Deze statige en robuuste SUV viert nu zijn 75ste verjaardag en is verkrijgbaar in een schitterende kleur Grasmere Green. Met het '75 YEARS-logo op de achterkant van de auto, net onder de handgreep, belichaamt de nieuwe Land Rover, verkrijgbaar in 90- en 110-chassis, het erfgoed van het merk. De modellen in deze editie zijn voorzien van aluminium 20-duimsvelgen en kunnen worden uitgerust met een opvouwbaar of verschuifbaar panoramisch stoffen dak.

Defender-collectie

Bij de steeds innovatiever wordende Defender, met zijn panoramische 3D-camera en matrix led-koplampen, hoort ook een speciaal gecreëerde Lifestyle Collection. Artikelen zoals een uniek horloge met twee armbanden, een rugzak en kledinglijn maken samen met vele andere artikelen de jubileumcatalogus uit.

Land Rover viert 75 jaar Defender
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in