Kia Niro: elektrificatie voor iedereen

1mnd geleden

De nieuw ontworpen Kia Niro combineert een gedurfde styling, flexibele binnenruimte en geavanceerde technologie met een reeks elektrische aandrijflijnen die willen tegemoetkomen aan de uiteenlopende behoeften van Europese klanten.

Voor Kia moet de energietransitie vooral soepel verlopen. Daarom biedt de nieuwe Niro een brede waaier aan elektrische aandrijflijnen, die ontwikkeld zijn voor dagelijks gebruik met verschillende profielen in gedachten: hybride elektrisch (HEV) voor wie net de elektrificatiemarkt betreedt, plug-inhybride (PHEV) voor klanten op zoek zijn naar een duurzame woon-werkverplaatsing, en batterij-elektrisch (BEV) voor wie helemaal klaar is voor de overstap naar elektrisch en genoegen nemen met een actieradius van 460 kilometer.

Met een vanafprijs van 41.990 euro legt de Niro EV de beste verhouding tussen actieradius en kosten voor in zijn segment. Bovendien kan de batterij worden gebruikt als een draagbare stroombron. Met behulp van het interne stopcontact en een externe connector kunnen eigenaars van een Niro EV het batterijvermogen (tot minimaal 20% van de lading) gemakkelijk gebruiken om andere elektrische apparaten te bedienen. Deze V2D-functie (Vehicle-to-Device) heeft een vermogen van 3 kW, waardoor de V2D-functie ideaal is voor recreatie buitenshuis en lange weekendritten op het platteland.

Tegen 2027 zal Kia niet minder dan 14 nieuwe elektrische modellen lanceren.

Kia Niro: elektrificatie voor iedereen
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in