Jaguar F-Type neemt afscheid met speciale jubileumeditie

1mnd geleden | Frédéric De Backer

De F-Type zwaait uit en krijgt nog een allerlaatste versie die de 75ste verjaardag van Jaguars sportieve modellen viert. Deze 75th Anniversary Special Edition is verkrijgbaar met de 450 pk (F-Type 75) of 575 pk (F-Type R 75) supercharged V8-motor. Klanten kunnen kiezen tussen een coupé of een cabriolet.

Mechanisch verandert er niets, maar de F-Type 75 pakt wel uit met unieke interieur- en exterieurtrekjes, een verbeterde uitrusting en de exclusieve kleur 'Giola Green metallic'. De F-Type 75 en F-Type R 75 dragen een discrete badge op de voorspatborden en krijgen nieuwe velgen: vijfspaaks in Gross Black en tienspaaks in Contrast Diamond Turned. In het interieur staat het silhouet van de auto afgebeeld op de middenconsole en de dorpels. Als kers op de taart zitten de stoelen standaard in  Windsor-leder.

Voor de laatste etappe, die het sluitstuk vormt vóór de overschakeling op elektrische aandrijving in 2025, is de rest van het F-Type-gamma aanzienlijk vereenvoudigd, met 20-duimwielen standaard op alle modellen en nieuwe discrete details zoals rode accenten op de velgen en de radiatorgrille in plaats van zwart, terwijl de R- en R-Dynamic-badges nu zwart en grijs zijn in plaats van rood en groen.

Jaguar F-Type neemt afscheid met speciale jubileumeditie
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in