Jaguar F-Pace SVR 1988 Edition: zéér exclusieve speciale editie

9mnd geleden

De exclusieve 1988 F-Pace SVR Edition is de eerste gelimiteerde editie van Jaguars hoogperformante SUV, in het leven geroepen door de customisation-experts van SV Bespoke. Na 394 eenheden houdt het op.

Deze zeer exclusieve speciale editie is geïnspireerd op Jaguars rijke sportieve erfgoed en heeft een speciaal samengestelde Midnight Amethyst Gloss-lak, gesmede 22 duimsvelgen gehuld in Champagne Gold Satin, terwijl binnen- en buitenkant een Sunset Gold Satin-behandeling krijgen. SV's eigen 'One of 394'-logo ontbreekt evenmin.

De naam '1988 Edition' en het totale aantal voertuigen dat door Jaguars Special Vehicle Operations-divisie is gepland, zijn een eerbetoon aan het aantal ronden dat de winnende XJR-9 LM in de 24 uur van Le Mans in 1988 heeft afgelegd.

In het interieur is de 1988 Edition voorzien van Ebony semi-aniline lederen bekleding en exclusieve Sunset Gold Satin-details op het dashboard, de spaken van het stuurwiel, de schakelflippers en de verwarmde en geventileerde voorstoelen. De naam Jaguar en de claxonring op het stuurwiel prijken in Satin Black. Maken het pakket compleet: de 1988 SV Bespoke en Edition-logo's op de verlichte instaplijsten en het instrumentenpaneel.

De F-PACE SVR is Jaguars krachtigste SUV. Hij wordt aangedreven door de 550 pk sterke supercharged 5.0 V8-benzine. Het model accelereert van 0 naar 100 km/u in 4,0 seconden en heeft een topsnelheid van 286 km/u.

De 1988 Jaguar F-PACE SVR Edition zal te zien zijn naast de Le Mans-winnaar van 1988, de XJR-9, op de stand van Special Vehicle Operations tijdens de 24 uur van Le Mans (van 8-12 juni). Zijn dynamische debuut staat gepland voor het Goodwood Festival of Speed van 23-26 juni. De prijs in België komt op 139.355 euro.

Jaguar F-Pace SVR 1988 Edition: zéér exclusieve speciale editie
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in