Fiat 500X krijgt exclusieve Yachting-afwerking

2j geleden | Nicolas Morlet

Een speciale Yachting-editie van de Fiat 500X brengt een ode aan het mediterrane strandleven. Deze luxueuze afwerking, geïnspireerd door de nautische wereld, onderscheidt zich door één uniek trekje: een panoramisch zonnedak.

 

De Fiat 500X Yachting haalt zijn inspiratie uit de luxueuze zeilwereld, maar ook uit het "Dolce Vita", dat typische zoete Italiaanse leven uit de jaren 50 en 60. De eerste 500 geproduceerde auto's zijn een eerbetoon aan de Capri Yacht Club, een van de meest prestigieuze clubs in Italië. Ze dragen een genummerde badge die getuigt van hun exclusiviteit.

 

 

De lakkleur heet Blu Venezia. Er is geborsteld aluminium en 18-duimswielen, een bijpassende softtop maakt het plaatje af. Het canvasdak wordt elektrisch bediend en kan in enkele seconden het interieur in het licht zetten, dat ook tal van nautische verwijzingen vertoont: witte bekleding en een dashboard in mahoniehout dat doet denken aan de beroemde Riva-boten.

Merk op dat de speciale editie van de Yachting Club Capri ook wordt aangeboden op de Fiat 500C, de cabrioletvariant van de stadsauto.

 

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in