Facelift voor de Volkswagen T-Roc

1w geleden

Halverwege zijn carrière krijgt de compacte SUV van Volkswagen een facelift, zo is hij weer up-to-date. Op de agenda: LED’s voor iedereen, digitalisering en geavanceerde technologieën.

Na een loopbaan van vier jaar onderging de Volkswagen T-Roc een facelift om in het spel te blijven. Aan de buitenkant zijn het vooral de bumpers die geëvolueerd zijn. De koplampen zijn nu standaard 100% LED, terwijl de achterlichten een nieuw design kregen.

Vooral het interieur ging door de mangel, met kunststoffen van betere kwaliteit (vaak een punt van kritiek op het oude model) en een centraal scherm dat hoger is gemonteerd dan voorheen. Het instrumentenpaneel is nu een digitaal display van 8 of 10,25 duim. Net als in de Golf wordt de airconditioning met een schuifbalk bediend en kreeg de hendel van de automatische versnellingsbak een andere vorm.

Geen revoluties onder de motorkap. De T-Roc blijft zijn 110 en 150 pk sterke benzinemotoren behouden, net als zijn 115 en 150 pk sterke dieselmotoren. Standaard is de SUV nu uitgerust met Travel Assist, een hulpje dat de auto automatisch op koers houdt.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in