Bentley Bentayga Belgian Equestrian Collection: 10 unieke modellen voor België

1mnd geleden

Het is algemeen bekend dat België een land van paardensport is. Daarom heeft Bentley een speciaal model gemaakt: de Bentayga Belgian Equestrian Collection, een unieke versie voor ons land.

De Bentley Bentayga Belgian Equestrian Collection werd ontwikkeld in samenwerking met Stephex Stables en Bentleys befaamde customafdeling, Mulliner.

Talrijke uiterlijke kenmerken verhogen de sportiviteit van het model, zoals de zwarte 22-duimsvelgen met 10 spaken, alsook koolstofvezel op de spiegelkappen en de sportuitlaat.

Het interieur contrasteert elegant met de gebrande eiken buitenkant. Maar dat is nog niet alles. De Bentley Bentayga Belgian Equestrian Collection omvat ook een aantal exclusieve, door Mulliner ontworpen specificaties. Daartoe behoren een console en armsteunen in Piano Burnt Oak, Herringbone Sand Tweet deurpanelen, contrasterende stiksels op de deurbekleding, stoelen en stuurwiel, Mandarin-accenten op de versnellingspook, het stuurwiel en de middenconsole, Mulliner-bekleding, extra kussens en een aantal op maat gemaakte Stephex Masters-afwerkingen, evenals een prachtig sleutelkoffertje van Mulliner.

De gelimiteerde editie zal te zien zijn op de Brussels Stephex Masters, een van 's werelds meest prestigieuze springwedstrijden, van 24 tot 28 augustus 2022.

Bentley Bentayga Belgian Equestrian Collection: 10 unieke modellen voor België
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in