BMW geeft X7 nieuw gezicht

1mnd geleden | Nicolas Morlet

De BMW X7, die qua afmetingen en bouw al niet erg discreet is, is met deze eerste restyling nog opvallender geworden. Een nog grotere grille en nieuwe tweedelige koplampen gaan gepaard met ingrijpende wijzigingen in het interieur.

Het is moeilijk om naast de nieuwe X7 te kijken: de twee extra grote neusgaten en de nieuwe getrapte koplampen zijn esthetische kenmerken voorbestemd om gemeengoed te worden voor BMW's meest luxueuze modellen. De bumper is ook volledig nieuw, hoekiger en geïnspireerd op de jongste XM-concept. De achterlichten hebben nu een 3D-ontwerp. Het M-pakket omvat zwarte inzetstukken die de sportieve look van de massieve SUV benadrukken. Als optie is het nu ook mogelijk om te kiezen voor velgen met een diameter van 23 duim!

Het interieur is radicaal veranderd. Het werd nog gestroomlijnder, met een dubbel gebogen scherm bestaande uit een 12,3 duim groot instrumentenpaneel en een multimediapaneel van 14,9 duim, geïnspireerd op de elektrische SUV iX. De middenconsole is ontdaan van zijn versnellingspook voor het gemak van meer ruimte.

Er staan drie motoren op het programma, alle met mildhybride technologie van 48 volt: 352 pk voor de zescilinder-diesel van de 40d, 380 pk voor de zescilinder-benzine van de 40i en 530 pk voor de V8 in de M60i. Al deze motoren worden gecombineerd met een automatische versnellingsbak en vierwielaandrijving.

BMW geeft X7 nieuw gezicht
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in