Alpine reorganiseert zijn gamma

1d geleden

Voor het modeljaar 2022 wordt de Alpine A110 verkrijgbaar in drie verschillende versies, elk met een eigen persoonlijkheid. Er komen ook technische updates en nieuwe kleuren.

Voor het modeljaar 2022 herziet Alpine zijn A110-gamma en deelt het op in drie modellen. Ten eerste is er een basisversie (59.700 euro), die een 1.8-turbomotor krijgt met 252 pk en een versnellingsbak met dubbele koppeling. Daarna volgt de S (71.750 euro), waarvan het vermogen is opgevoerd tot 300 pk. Zijn motor werd herwerkt om het maximumtoerental naar 6.300 opm te verleggen en om een beetje koppel te winnen: 340 in plaats van 320 Nm voordien. Tot slot krijgt de GT (69.650 euro) een luxueuzer interieur en combineert hij de motor van de S met de zachtere demping van de basisversie.

Elke versie krijgt een nieuw multimediasysteem met bijgewerkte functies. Nieuwe opties zijn Park Assist, de Aero Kit met achterspoiler in koolstofvezel (alleen op de A110 S) en de mogelijkheid voor een interieur bekleed met microvezel. Ten slotte debuteren er nieuwe kleuren en stelt Alpine een tweede palet voor van 22 "Heritage"-patronen.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in