FORMULA 1, THE OFFICIAL HISTORY

2j geleden | Ch. D.

Een ander boek over F1, zou je kunnen zeggen. Maurice Hamilton, journalist en commentator, bespreekt erin de volledige geschiedenis van het FIA Formule 1 Wereldkampioenschap vanaf het prille begin tot het einde van het seizoen 2020.

Het is de perfecte gelegenheid om de spectaculairste races te herbeleven. Om de belangrijkste technische ontwikkelingen te onderzoeken. Om de legendarische coureurs te ontmoeten die, gedurende zeven decennia van intense strijd, hebben geschitterd op elk circuit ter wereld. Met een voorwoord van historisch manager Ross Brawn, en geïllustreerd met uitzonderlijke foto's, is dit 'HET' document voor alle Formule 1-fans, maar ook voor alle sportfans in het algemeen.

Op deze pagina's wordt één ding duidelijk gemaakt: de Formule 1 is zonder twijfel één van, zo niet de sport die het meest veranderd is gedurende zijn bestaan. En dat terwijl het een wedstrijd is gebleven die tegen topsnelheid wordt betwist. Maar het is waar: motoren, chassis, aerodynamica... en zelfs reglementen zijn in de loop der jaren veranderd, toch is de strijd altijd bijzonder hevig gebleven.

Dit prachtige boek geeft een overzicht van wat er gebeurde op het circuit, in de pits en zelfs in de zeer gesloten faciliteiten waar deze auto's werden geboren. Met dit juweeltje kunnen we u vertellen dat u naar het hart van de F1 afreist, waar u soms niet eens binnen had mogen komen. Het boek is enkel verkrijgbaar in het Engels en Frans.

Formula 1 'The Official History’ of ‘L’histoire officielle', door Maurice Hamilton, uitgegeven door Amphora.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in